Карло Анчелоти похвали Барселона на Ханзи Флик, но отказа да го сравни с Шави


Карло Анчелоти похвали Барселона на Ханзи Флик, но отказа да го сравни с Шави
Снимка: Getty Images

571 0

Мениджърът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, говори пред медиите преди предстоящото Ел Класико срещу Барселона тази събота (26 октомври). Той похвали треньора Ханзи Флик за добрата работа и отбеляза факта, че е променил коренно играта на каталунския гранд. Италианецът обаче отказа да прави сравнения между германския си колега и Шави.

Реал Мадрид е готов за големия мач

Още: Карло Анчелоти начерта план за Ел Класико: Реал Мадрид ще се възползва от "слабост" на Барселона

"Колективът ни е добър, футболистите са мотивирани. Ел Класико са много тежки мачове, но и забавни. Искаме да се представим добре пред нашите фенове. Белингам е много добре, напредва, имаше проблеми с глезена и рамото, но състоянието му е добро. Той допринася с работата за представянето на Реал Мадрид, което е много важно за нас", каза Карло Анчелоти.

"Барселона има много ясна представа за играта, те се справят много добре. Това е много смел отбор. Трябва да подготвим мача добре и да се опитаме да го изиграем възможно най-добре. Барселона играе много добре. В мач като Ел Класико е много трудно да се определи фаворит. Никой не ме държи буден в момента".

"Барселона промени философията си малко. Барса играе различно, много по-директно. Не искам да сравнявам работата, защото Шави свърши страхотна работа в Барса по свой начин. Това е един различен отбор на Барселона, към който подхождаме с уважение, точно като срещу отбора на Барселона при Шави", каза още опитният италиански специалист.

Всичко интересно около Ел Класико следете със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички