Преди Реал Мадрид - Барселона: Левандовски е играл 15 пъти срещу "белите" - колко гола има?


Преди Реал Мадрид - Барселона: Левандовски е играл 15 пъти срещу "белите" - колко гола има?
Снимка: GettyImages

198 0

За пореден път Роберт Левандовски ще се изправи срещу Реал Мадрид в своята кариера. Това ще се случи тази вечер (26.10) в поредното издание на Ел Класико. Ако не се появи непредвиден проблем, със сигурност 36-годишният полски нападател на Барселона ще бъде титуляр в големия мач.

Левандовски в мачовете срещу Реал Мадрид

Това ще бъде общо 16-и път, в който се изправя срещу "кралския клуб". До момента има 5 победи, 8 загуби и 2 равенства срещу "белия балет", като е успял да вкара 8 попадения и да даде 3 асистенции.

В пет от случаите е носил фланелката на Борусия Дортмунд, в три от случаите на Байерн Мюнхен и вече цели седем пъти - с Барселона. Статистиката му с Борусия срещу Реал несъмнено е най-добра - пет изиграни мача - пет гола и една асистенция (след онова избухване и 4-те му гола в един мач).

С Байерн Мюнхен има само едно попадение срещу Реал при трите им срещи, а с каталунците - само две попадения в общо седем мача. И двете обаче идват във финалите за Суперкупата на Испания, докато в Ла Лига - в четири сблъсъка срещу "белия балет" няма нито един отбелязал гол. Дали ще промени това още тази вечер - следете Реал Мадрид срещу Барселона НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички