Реал Мадрид - Барселона по ТВ: КОГА и КЪДЕ да гледаме Ел Класико в Ла Лига?


Реал Мадрид - Барселона по ТВ: КОГА и КЪДЕ да гледаме Ел Класико в Ла Лига?
Снимка: Getty Images

193 0

Време е за големия мач не само на Испания, но и на световния футбол! Реал Мадрид ще посрещне Барселона на "Сантяго Бернабеу" в дългоочакваното зрелище, които се състои в 11-ия кръг от испанската Ла Лига.

"Кралския клуб" влиза в ролята на фаворит според специалисти и анализатори, въпреки че Барселона е с три точки преднина в първенството. Преди дни двата тима загряха бляскаво за сблъсъка - Реал обърна Борусия Дортмунд от 0:2 и за около половин час избухна с 5 гола, докато каталунците разгромиха големия си европейски кошмар - Байерн Мюнхен.

ВИЖТЕ ТУК: Всичко, което трябва да знаете преди Ел Класико - дата, час, ТВ излъчване, форма и статистика за Реал - Барселона

В исторически план столичани имат 106 победи срещу 100 загуби, като 51 мача са завършвали наравно. Головата разлика пък е 436 срещу 419 за Реал. Съставът на "кралете" е оценен и доста по-скъпо - играчите струват общо 1.36 милиарда евро, а тези на опонента - 944 милиона евро (според Transfermarkt).

Ханзи Флик ще дебютира в това съперничество, като освен това никога преди не се е изправял срещу Реал Мадрид. От другата страна Карло Анчелоти е срещал Барселона като треньор цели 22 пъти и има положителен актив - 10 победи срещу 9 загуби (и 3 равенства).

Къде да гледаме Реал Мадрид срещу Барселона?

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Стотици телевизии в цял свят ще излъчат дуела между двата колоса, който е "черешката на тортата" в съботната футболна програма. Мачът е на 26-ти октомври от 22:00 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 4".

Тези от вас, които не могат да гледат по телевизията, могат да следят Ел Класико между Реал Мадрид и Барселона НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички