Заради идването на Мбапе от Реал Мадрид ще продадат поне трима играчи


Заради идването на Мбапе от Реал Мадрид ще продадат поне трима играчи
Снимка: Getty Images

6514 0

Лятото определено е натоварено за Реал Мадрид. По-рано тази седмица Килиан Мбапе беше представен на "Сантяго Бернабеу" след пристигането си от Пари Сен Жермен, но въпреки че не беше платена трансферна сума, финансовите разходи за 25-годишния французин са меко казано много значителни.

Реал Мадрид трябва да продава

Още: Ерлинг Холанд се отказа от трансфер в Реал Мадрид и се насочи към Барселона?

Именно заради това Реал Мадрид трябва да започне да връща средства обратно. Техният план да направят това е чрез продажба на много от техните обещаващи звезди от академията, което включва хора като Марио Мартин, Нико Пас и Алваро Родригес. За всеки от тях е малко вероятно да играят за първия отбор през предстоящия сезон. Ако се осъществят продажби, те ще включват клаузи за продажба и обратно изкупуване, както обикновено се случва, когато мадридчани се разделят с по-младите си играчи.

Еспаньол вече се е пробвал, но в информацията се посочва, че те са се опитали да подпишат тримата гореспоменати играчи под наем, Позицията на Реал Мадрид да ги продаде означава, че каталунците вероятно ще пропуснат.

Продажбите на Рафа Марин, Алекс Хименес и Марвин Парк донесоха известни средства на Реал Мадрид, но изглежда, че са необходими повече. Остава да видим кой ще напусне до края на летния трансферен прозорец.

Още: Трансферите по оста Реал Мадрид - Челси не спират: Подготвят се две сделки - единият играч потегля към "Бернабеу", а другият към "Стамфорд Бридж"

Любопитно: Реал Мадрид обмислял да вземе съотборник на Кристиано Роналдо - ще рискува със стратегия

Реал Мадрид удостоява бразилеца Ендрик с голяма чест: Ще го представи "кралски" като Килиан Мбапе

Поредната суперзвезда, готова да се изкуши от Реал Мадрид - Белингам ще е ключов фактор

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички