Балкански страсти: Иван Перишич и Дженаро Гатузо се изпокараха, Барселона е виновен


Балкански страсти: Иван Перишич и Дженаро Гатузо се изпокараха, Барселона е виновен
Снимка: Getty Images/Guliver

2239 0

Хърватският национал Иван Перишич напусна Хайдук Сплит под скандални обстоятелства, само няколко месеца след емоционалното си завръщане в клуба.

Какво се случи?

Ветеранът влезе в конфликт с треньора Дженаро Гатузо, който пред медиите заяви, че Перишич сам е решил да напусне. Спортният директор Никола Калинич също потвърди информацията за раздялата.

Още: Нямат спирка: Манчестър Юнайтед пожела нов играч, този път поглежда към Барса

Според различни източници, Перишич е получил предложение от Барселона, което е основната причина за решението му да напусне. В същото време, други медии съобщават, че оферта е постъпила и от Севиля.

Феновете на Хайдук Сплит са изключително разочаровани и разгневени от новината. Те реагираха бурно в социалните мрежи, като засипаха Перишич с обиди и негативни коментари.

"Върнах се в Хайдук с надеждата, че заедно ще осъществим мечтата да спечелим титлата. Имах изгоден договор с Тотнъм и, дори и контузен, получи оферта от голям европейски клуб, където щях да разполагам с фантастични условия за рехабилитация. Вместо да приема, откликнах на поканата на ръководството и феновете на Хайдук. Оставих семейството си, което живее в чужбина, за да помогна на Хайдук да стане шампион и да играе в Шампионската лига. Излязох на терена срещу Динамо Загреб, независимо че лекарите ме предупредиха, че рискувам това да е краят на кариерата ми. Дадох всичко от себе си, а сега някой дойде и ми каза, че няма нужда от мен", сподели Перишич.

Още: "Opta" даде гигантски шанс на Реал Мадрид отново да спечели Ла Лига

Две огромни липси за Ханзи Флик след кошмарната загуба на Барселона от Монако

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички