Бразилия отново не впечатли, завърши втора и ще играе срещу Уругвай, но без Винисиус (ВИДЕО)


Бразилия отново не впечатли, завърши втора и ще играе срещу Уругвай, но без Винисиус (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1328 0

Бразилия не успя да победи Колумбия и двата тима завършиха 1:1, с което колумбийците си осигуриха класиране на четвъртфиналите на Копа Америка като победител в групата.

Даниел Муньос изравни впродължението на първото полувреме беше достатъчен, за да осигури на Колумбия първото място, след като Рафиня беше изстрелял Бразилия напред с прекрасен свободен удар в 12-ата минута на стадион "Леви" в Санта Клара, Калифорния.

Резултатът направи Колумбия победител група D, като ще се изправи срещу втория в група С Панама. Бразилците ще имат далеч по-неприятен съперник, като ще играят в зрелищен двубой срещу Уругвай.

Бразилия ще се изправи в тази четвъртфинална среща без звездата на Реал Мадрид Винисиус Жуниор, който получи втория си жълт картон в турнира за безразсъден фаул в началото на мача срещу Хамес Родригес.

Като цяло колумбийците изглеждаха по-добре на терена и дори можеха да се поздравят с успеха. В последните минут резервата Рафаел Борре стреля неточно на празна врата. В другия мач от група D Коста Рика победи Парагвай с 2:1 в Остин и зае третото място.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички