ВИДЕО: Меле след Уругвай - Колумбия, Нунес мята столове и бива удрян от фен


ВИДЕО: Меле след Уругвай - Колумбия, Нунес мята столове и бива удрян от фен
Снимка: Getty Images

1480 0

Грозна проява съпроводи победата на Колумбия над Уругвай в полуфиналите на Копа Америка 2024. Футболисти на "урусите" влязоха в конфронтация с фенове на "лос кафетерос" след мача.

Нунес води "уруската" атака и извън терена

Видеата от боя, които се появиха в социалните мрежи, показват, че нападателят Дарвин Нунес "предвожда" уругвайската "атака" и около 10 души се опитват да го спрат.

Дарвин Нунес води уругвайската

По време на сблъсъците футболистът на Ливърпул получава удар в лицето от колумбийски фен. Видео в мрежата показва как Нунес, провокиран от псувни и неприлични жестове, опитва да удари фен или няколко фена със стол, но не успява.

Защо се стигна до грозните сцени?

Впоследствие защитникът на Уругвай Хосе Хименес обясни от какво са провокирани сблъсъците.

"Феновете на определен сектор на Колумбия създадоха заплаха за семействата на всички ни и не ни позволиха да говорим по микрофона. Това е катастрофа, семействата ни бяха в опасност.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Трябваше да отидем до трибуните, за да вземем близките си с малки новородени деца. Нямаше нито един полицай, те си тръгнаха след половин час, а ние застанахме зад своите хора.

Във всеки мач нашите семейства страдат от двама или трима, които са изпили няколко чаши и не знаят как да пият, които се държат непристойно", обясни уругваецът, цитиран от "El Obserbador". А преди финала на Копа Америка Лео Меси намекна за оттеглянето си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички