Златан Ибрахимович пред хиляди фенове: Аз съм най-добрият за всички времена!


Златан Ибрахимович пред хиляди фенове: Аз съм най-добрият за всички времена!
Снимка: GettyImages

991 0

След домакинската загуба на Швеция с 0:3 от Сърбия в контрола феновете на „Тре Кронур“ останаха на трибуните на "Френдс Арена", за да покажат уважение към славната кариера на Златан Ибрахимович. Той се оттегли от футбола след края на сезон 2022/23.

№1 за Швеция

42-годишният вече бивш футболист е голмайстор номер 1 в историята на скандинавската държава със своите 62 гола в 122 мача.

Великият швед надъха младото поколение с реч

Признание и обръщение към младите

"Да обличаш фланелката на шведския национален отбор като футболист е най-доброто нещо в живота. Носете я с гордост и любов. Имах честта да бъда капитан на отбора. От първия ден получих любов и подкрепа, енергия, страхотни спомени, които никога няма да забравя. Много ви благодаря от дъното на сърцето си", каза Златан под бурните овации на публиката.

"На по-младото поколение искам да кажа… Мислете мащабно. Ако нямате сили за големи мечти, облегнете се на моето пътешествие и черпете сила от него. Аз съм живото доказателство, че нищо не е невъзможно, независимо откъде идвате.

Преди 25 години казах, че ще бъда най-добрият за всички времена. Много хора ми се смяха. 25 години по-късно мога да бъда тук и да кажа, че съм най-добрият за всички времена. Надявам се, че моето приключение ви е харесало“, допълни бившата звезда. А ето как и защо Балотели се подигра с Ибрахимович. 

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички