Златан Ибрахимович надъха своя фаворит в битката Тайсън Фюри - Олександър Усик


Златан Ибрахимович надъха своя фаворит в битката Тайсън Фюри - Олександър Усик
Снимка: GettyImages

653 0

Бившата футболна звезда Златан Ибрахимович излезе с обръщение към британския боксьор Тайсън Фюри. Шведът му пожела успех в предстоящата мегабитка срещу Олександър Усик за званието "абсолютен световен шампион в тежка категория".

Топлите думи на Ибра към Фюри

"Надявам се, че си имал страхотен подготвителен лагер. Изглеждаш страхотно. Наслади се на боя, сигурен съм, че ще направиш това, което си свикнал. Ще създадеш история", казва Ибрахимович, цитиран от talkSPORT.com.

"Пожелавам ти да бъдеш себе си - излез и ни зарадвай. Забавлявай се и задължително победи, както винаги. А ние ще гледаме. Грижи се за себе си", допълва бившата звезда на Милан и редица други клубове.

"Бъди себе си. Излез, танцувай и ни накарай да се насладим. Но най-важното е да правиш това, което можеш - победата", казва още бившият нападател.

Отговорът на Тайсън

Самият Фюри изгледа клипчето и написа под него в коментар: "Лъвът Златан Ибрахимович проговори. Ще влезем като крале и ще си тръгнем като легенди. Благодаря ти, Ибра. Историята ще бъде направена в Огнения пръстен". А ето кого подкрепя друг известен футболист - Рио Фърдинанд

Гледай Фюри - Усик в спор за абсолютен световен шампион 

Независимо от проблемите, които обезателно имат и двамата атлети, битката в събота вечер е най-важната за последните 25 години в тежка категория. Това е първият бой за абсолютен (неоспорим) световен шампион от 1999 година насам и има само един начин да я гледаме - с регистрация и абонамент в стрийминг платформата DAZN (линк за гледане тук). 

Българска телевизия няма да излъчи зрелището, а историческият дуел ще е наличен само в DAZN. Абонаментът за него е 39.99 лева, като освен цялата галавечер, на която ще се разиграят още 2 световни титли, потребителите ще получат 1 месец безплатен абонамент към всички услуги, предлагани от DAZN. 

ГЛЕДАЙ ФЮРИ СРЕЩУ УСИК НА ЖИВО - ЕТО КАК! 

Тези от вас, които поради една или друга причина няма да имат възможност да гледат битката, могат да следят всичко най-интересно от галавечерта Фюри - Усик НА ЖИВО в Sportlive.bg

Гледайте зрелището Фюри - Усик тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички