ЦСКА мечтаеше да го има за треньор, той отказа грубо - а сега цял свят му се смее

Преди да бъде назначен Томислав Стипич ЦСКА бе спряган с много на брой и различни треньори. Сред тях сякаш най-оптимистичният и мечтан вариант бе бившият полузащитник на "армейците" Сергей Якирович.

Мечтаният треньор за ЦСКА от лятото минава през криза

Още: Кръвно свързан с ЦСКА за изумилия в дебюта си Джеймс Ето'о: Не е добро попадение

47-годишният специалист обаче се справяше чудесно в Динамо Загреб и тепърва му предстоеше да участва в Шампионска лига, докато "червените" дори не се класираха за Европа. Колегите от "блиц" пишат, че Якирович е отказал на ЦСКА с груби думи, включващи "Аз в Шампионска лига ще участвам, вие ме каните в ЦСКА - няма как да се случи".

В момента обаче наставникът е подложен на убийствени подигравки. Разбира се, причината е, че Динамо Загреб претърпя най-голямото историческо падение в престижната надпревара, след като загуби с 2:9 от колоса Байерн Мюнхен.

Медиите в Хърватия пишат, че това се е отразило сериозно на Сергей Якирович, който дори избягвал да се показва на публични места от срам. Дори има спекулации, че скоро може да се раздели с Динамо Загреб, който да бъде поет от Нико Ковач. Ето какво пък коментира наскоро играч, който отказа на ЦСКА - обясни защо.

*ОБНОВЕНО: Сергей Якирович официално бе освободен от Динамо!

Стамен Белчев го изгони: ЦСКА му плаща заплата, но от 3 месеца е в пълна неизвестност

Гласували общо: потребители

Горещи оферти