Борил се със Стипич за треньорския пост в ЦСКА вариант за Лудогорец?

След паузата за националните отбори нищо не се промени в Лудогорец по темата с треньорския щаб и Захари Сираков от временен вариант май прие овакантения пост от Георги Дерменджиев. 

Сега тепърва той ще трябва да брани върха в Първа лига, но и да гони резултати в Лига Европа. В един момент ще започне и участието в Купата на България и всичко това не се знае как ще рефлектира върху споразумението на Сираков с 13-кратните шампиони. 

Треньорските казуси на Балканите

Сега обаче се освободи елитен вариант на Балканския полуостров. Става въпрос за познайника на ЦСКА - Сергей Якирович, който беше спряган за поста на Томислав Стипич през лятото. В края на август Стоян Орманджиев каза, че хърватинът с германски паспорт е избран "измежду 7 други опции", но така и не стана ясно кои точно са били те. 

ЦСКА ще пробва да развие дългосрочни идеи с Александър Томаш начело, но защо Лудогорец да не посегне към бившия футболист на "армейците". 

Той беше освободен от Динамо Загреб след срамното 2:9 от Байерн Мюнхен във вторник. Той обаче елиминира Карабах в плейофите и вкара сънародниците си в Шампионска лига. Това остава и голямата цел на Лудогорец през последните близо 10 сезона. 

Още: Лудогорец се похвали: Ние сме първите, които ще правят играчите си по-умни

Станислав Генчев и звезда на Левски шпионираха Славия срещу Лудогорец

ВИДЕО: Лудогорец излезе на върха след лежерна победа над Славия в отложен мач

Лудогорец каза истината за "прецакването", което Пьотровски ще им нанесе

Не Захари Сираков: Друг бивш треньор и играч в Левски ще води Лудогорец

Гласували общо: потребители

Горещи оферти