Кръвно свързан с ЦСКА за изумилия в дебюта си Джеймс Ето'о: Не е добро попадение

Бившият футболист и треньор на ЦСКА Александър Станков, който е син на легендата на "червените" Борис Станков, изрази доста интересно мнение. Според него Джеймс Ето'о, дошъл от Ботев Пловдив, не е добро попадение.

Бивш играч и треньор на ЦСКА изненада с мнение за Ето'о и Купър

Въпреки че халфът бе вероятно най-добре представилият се състезател на "армейците" срещу Локомотив София. Освен това не е толкова отпимистично настроен и за трансфера на Лиъм Купър.

"Моето мнение, че този футболист ще допринесе за вдигането на нивото на тима. Ако трябва обаче да бъда съвсем откровен, аз лично не бих предприел такава стъпка да привличам подобен футболист, който е на 33 години. На практика нищо не може да се спечели от него. Респект към класата на този футболист, със сигурност Купър ще върши работа. Лично аз бих гледал с малко по-голяма перспектива.

Все още нямам конкретни впечатления, но мисля, привличането на Джеймс Ето'о не е добро попадение. Струва ми се, че цената му е малко по-висока и надута. Когато обаче си на пангара, тогава могат най-лесно да те изработят, образно казано. Но не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава! Не може обаче да се спори, че Джеймс Ето'о е качествен футболист" - призна Станков пред gol. А играч на ЦСКА, изгонен от Стамен Белчев, е в неизвестност от 3 месеца, но "червените" му плащат.

Гласували общо: потребители

Горещи оферти