Стамен Белчев го изгони: ЦСКА му плаща заплата, но от 3 месеца е в пълна неизвестност

Брадли де Нойер дойде в ЦСКА през лятото на 2022-ра година и трябваше да замести изключително успешно представилия се при "армейците" Брадли Мазику. Това обаче не се случи, а през месец май тази година бе отстранен от първия отбор от Стамен Белчев.

Какво се случва с Брадли де Нойер?

Когато Томислав Стипич дойде го върна временно в тима за лятната подготовка, но дни след това и той го премахна от състава. След това единствената информация от клуба бе, че се работи върху разтрогването на договора му.

И до днес Де Нойер продължава да е състезател на "армейците" и да получава заплата, но от около три месеца насам нямаше никаква информация за него, тъй като му е забранено и да припарва до базата в Панчарево.

Колегите от "Тема спорт" съобщиха, че той е в София и води индивидуална физическа и кондиционна подготовка - предимно във фитнеса. Договорът му изтича през следващото лято, като категорично е приключил с "червените" и към момента. От клуба опитват да се разделят и с Емануел Шакич и Амос Юга, но неуспешно към момента. Все пак те не са в тотално низвергнатата позиция на Де Нойер. А нов играч на ЦСКА призна, че иска да стане шампион с "червените".

Гласували общо: потребители

Горещи оферти