"Доказа се" - стана ясно кой е реалният собственик на Левски

Председателят на сдружението "Левски на левскарите" Димитър Костадинов даде изявление пред медиите след приключването на Общото събрание на Левски. Той коментира текущите промени в клуба, в частност влизането на Мило Борисов в Надзорния съвет.

Думите на Костадинов

"Това, че Мило Борисов влиза в Надзорния съвет, говори за това, което е факт от години. Нашата теза се доказа, а именно, че Левски е собственост на външна за Левски компания, а именно със собственик Мило Борисов. Сега вече официално в надзорния съвет. Неговите служители продължават да са в управителния съвет", каза Костадинов.

"Левски се управлява от 2021 до ден днешен от външна за Левски компания. От офисите извън стадион "Георги Аспарухов". Неслучайно Станимир Стоилов го заяви в дългата си пресконференция преди да си тръгне и все още има левскари, които още не са разбрали защо си тръгна Мъри. Именно заради това. Заради посочените от него скрити собственици и поставени ръководители".

"Не е имало скандали. Тонът беше добър. Имаше неща, които може би на г-н Йовов не са му харесали в нашите изказвания. Говорим за принципни неща и ще продължаваме да застъпваме тезата, че Левски се управлява от хора, които са спуснати от центрове извън Левски - извън "Тодорини кукли" 47", добави още той.

Още: "Има опасност": Акционер в Левски заговори за най-лошия сценарий с Мило Борисов

Огромната промяна в Левски е факт: Мило Борисов е нов шеф в клуба

"Изглежда, че в Левски Наско Сираков е служител на Мило Борисов - постоянно го ухажва"

Гласували общо: потребители

Горещи оферти