"Изглежда, че в Левски Наско Сираков е служител на Мило Борисов - постоянно го ухажва"

Интересен разговор се разви в "Спортен Нюзрум", в който са водещи Петър Бакърджиев и Димитър Тасев. А основната тема на въпросния разговор бе Левски, мажоритарният собственик Наско Сираков и генералният спонсор Мило Борисов. Двамата намекнаха и дори казаха, че не Сираков дърпа конците.

Кой е собственик в Левски: Наско Сираков или Мило Борисов?

"Искам да кажа, че мажоритарният собственик на Левски има мажоритар на мажоритаря, което не знаем дали е лошо, Борисов дава парите" - откри темата Бакърджиев.

"Лошо е, защото феновете на Левски точно това искат да кажат. Ако сега дойде друга букмейкърска компания, която дава повече пари и по-добри условия, как ще се промени властта в Левски? Изглежда, че собственикът на Левски е служител на генералния спонсор, а не генералният собственик постоянно да ухажва спонсора, за да продължи да бъде спонсор" - отговори Тасев.

"Явно може собственикът да не е много собственик, да е собственик на тухли, както се казва. Единият е намусен и кисел, а Мило Борисов цъфти" - заяви отново Бакърджиев.

"Наско Сираков изглежда сякаш не иска да е там, не му се занимава" - завърши Тасев. 

Съвсем скоро се очаква да бъде официализирано, че Борисов влиза в управлението на клуба. Колкото до бивши "сини" фигури - изненадващо Уелтън е в дупка, Роналдо се скъсва да вкарва голове, а Рикардиньо е тежка резерва.

Гласували общо: потребители

Горещи оферти