Лудогорец каза истината за "прецакването", което Пьотровски ще им нанесе

Българският шампион Лудогорец излезе с позиция по повод спекулациите за договора на Якуб Пьотровски. В нея се казва, че актуалното споразумение на футболиста не е до юни 2025 година, а изтича след още 12 месеца – в края на юни 2026 година. Повод да се стигне до официалния анонс са няколко публикации, в които се твърдеше, че полякът не е искал да подпише нов договор.

Изявлението от Разград

"Поради зачестилата невярна информация в медиите относно срока на договора на нашия футболист Якуб Пьотровски, сме длъжни да уточним следното: спекулациите, че неговият контракт изтича сега не отговарят на истината. Договорът на Пьотровски е до 30 юни 2026 г.

Всякаква друга информация по темата е неоснователна и има за цел да дестабилизира клуба в навечерието на старта на мачовете от основната фаза на Лига Европа. Пьотровски е мотивиран и фокусиран върху предстоящите мачове в efbet Лига и Лига Европа с цел Лудогорец да постигне високи резултати както в България, така и на международната сцена.

Още: Не Захари Сираков: Друг бивш треньор и играч в Левски ще води Лудогорец

ПФК Лудогорец му благодари за професионализма и отдадеността в подготовката за предстоящите двубои, тъй като неговото представяне е от ключово значение за Лудогорец. За да няма допълнителни спекулации, бихме искали да уведомим медиите и феновете на Лудогорец, че Якуб Пьотровски не е в групата за мача със Славия, тъй като му се наложи да замине за Полша по лични причини с разрешение от страна на ръководството на клуба", гласи съобщението.

Пьотровски с много силна година

Полският халф се представи много силно през 2023 и през 2024 година, като в изминалата календарна взе наградите в България за най-добър полузащитник и за най-добър чужденец. Той беше включен и в състава на Полша за Евро 2024. Спекулациите гласяха, че Пьотровски прецаква жестоко Лудогорец

Изненада: Сираков следва Станислав Генчев в Лудогорец

Най-скъпият играч на Лудогорец прецаква жестоко "орлите"

Гласували общо: потребители

Горещи оферти