Илиан Илиев с поне една промяна, хвърля биткаджия срещу Северна Ирландия

Селекционерът на България Илиан Илиев ще направи поне една промяна в състава предстоящото домакинство на Северна Ирландия. Лъвовете приемат островитяните в неделя от 19:00 часа на стадион "Христо Ботев".

Няколко промени може да има в състава на Илиан Илиев

Още: В Беларус: България игра като Белгия срещу нас, Десподов бе истински деспот за нас

Рокадата в тима се налага след червения картон на Филип Кръстев, а със сигурност от първата минута ще започне опитният Георги Костадинов. 33-годишният халф отпадна от сметките на треньора за мача с Беларус заради стомашен вирус, но вече е напълно възстановен и готов за битка, пише "Тема спорт". Точно на борбеността му ще разчита Илиан Илиев от страна на полузащитника срещу здравите и често служещи си с твърди влизания северноирландци.

Не е ясно дали играчът на АПОЕЛ Никозия ще замени Филип Кръстев в единайсеторката, или ще бъде предпочетен пред Валентин Антов, който влезе в ролята на дефанзивен халф при нулевото равенство в Унгария. Със сигурност под рамката отново ще застане Димитър Митов. Карето в отбрана надали ще бъде пипано. Но в предни позиции се очаква да има размествания и няма да е изненада, ако Георги Русев намери място сред 11-те.

Още: След Нюрнбергер: Още двама "чужденци" може да станат български национали

Поискаха вратаря на Беларус на билборд след невероятния брой спасявания срещу България

Треньорът на Беларус: С Илиев България не пада, но има трудности да бие

Илиев припомни: И в такива мачове са ни били, гледал съм и по-добри съдийства

Гласували общо: потребители

Горещи оферти