Живко Атанасов натъжи: С тази публика в Пловдив се почувствахме истински футболисти

Защитникът на Черно море - Живко Атанасов, направи тъжно признание след победата на националния отбор над Северна Ирландия. Тя бе първи успех за България под ръководството на Илиан Илиев и беше дълго чакана в официален мач.

"Дано следващите победи дойдат малко по-лесно"

"Тази победа идва след толкова много време, голяма пауза от победи. Трудно се постига. Може би го има и психологическия момент. Не е лесно да се излезе от такава дупка. Беше трудно, но победихме. Надявам се следващите победи да дойдат малко по-лесно и да сме по-освободени", коментира той пред "Диема спорт".

Още: След претенциите на Северна Ирландия: Шефът на БФС обяви къде ще домакинства България

"След като видях как играхме в тези два мача, не искам да избързваме. Всеки може да бие всеки. Нека да бъдем концентрирани и да вложим всичко в следващите мачове. Дай Боже, да побеждаваме. Надявам се да се класираме, да зарадваме хората", допълни той.

"Почувствахме се като истински футболисти"!

Атанасов сподели и колко е благодарен от подкрепата по трибуните в Пловдив. "Искам да спомена, че атмосферата на стадиона беше невероятна. Искам да благодаря на всеки човек, който подкрепи отбора. Беше невероятна атмосфера, която приповдигна и нашия дух, повлия за изхода за мача. Пред такава публика се играе по различен начин. Почувствахме се като истински футболисти", добави Атанасов. А ето колко публика е имало на "Христо Ботев" тази вечер. 

Още: Звезда на Ливърпул: България бяха добри, но е разочароващо да загубим от тях

Живко Атанасов: На прав път сме, обстановката е супер

Гласували общо: потребители

Горещи оферти