Бербатов се скъса да хвали 1 свой гол във Висшата лига: Отличи го като най-добрия (ВИДЕО)

Един от най-успешните български футболисти в историята - Димитър Бербатов, даде специално интервю за Youtube канала на английската Висша лига. В него обясни кое е любимото му попадение в елитното първенство.

Димитър Бербатов отличи един от головете си срещу Ливърпул

Той постави над всички останали вторият му гол срещу Ливърпул в онзи двубой, в който се отличи с хеттрик. Бербатов обясни всичко около гола, който можете да видите от 12:40 минута в прикаченото видео по-долу в материала. А ето какво сподели българинът за въпросното попадение:

"Специален гол, за който хората все още говорят. Чиста импровизация. Необходима е смелост да опиташ такова изпълнение. Играта ми се градеше около импровизацията. За мен бе по-лесно да го направя, макар трудността да бе по-висока. Голът живее в паметта на всеки фен и в историята на клуба.

Този гол представя всичко, което футболът олицетворява за мен. Позиционирането като нападател, хладнокръвието, когато топката идва към мен, овладяването и импровизацията при завършващия удар" - каза бившият нападател. А освен това Димитър Бербатов назова тримата играчи, които правят перфектния нападател.

Гласували общо: потребители

Горещи оферти