"Напускащият" Ван Дайк май остава в Ливърпул?

Върджил ван Дайк обяви, че са започнати преговори за нов договор между неговите представители и ръководството на английския футболен клуб Ливърпул.

Нидерландският бранител коментира, че дискусиите са започнали, но единственото , което го интересува към момента са победите и положителното представяне на Ливърпул в първенствата.

"Провеждат се дискусии, но в момента не знам много по този въпрос. Ще видим какво ще се случи", каза той, цитиран от "Ройтерс".

Още: Ливърпул си хареса заместник на Ван Дайк - плаща 50 милиона за услугите му

Ван Дайк все пак може и да остане в Ливърпул

"Чувствам се много добре физически и психически, а освен това се и забавлявам на терена. Напълно отдаден съм на Ливърпул и просто искам да направим успешен сезон", заяви той като беше цитиран от агенция Ройтерс.

33-годишният Ван Дайк пристигна в английския клуб през 2018 с трансфер от Саутхемптън и спечели всичко възможно с "червените" - Висшата лига, Шампионската лига, два пъти Купата на Лигата, Купата на ФА и Световната клубна купа.

Ливърпул е първи в класирането на Висшата лига за сега , като плътно зад тях с 1 точка разлика са Манчестър Сити. Арсенал и Астън Вила следват на трета и четвърта позиция.

Още: Нидерландия се измъкна след кошмарна вечер за Върджил ван Дайк - пак шоу в Лига на нациите

Колко вероятно е Ливърпул да загуби 3-мата си най-добри играчи: Едновременно и без пари?

Ливърпул с план за нови договори само за 5 играчи: Времето за Салах, Ван Дайк и Трент изтича

Двоен удар: Саудитска Арабия отнема Мохамед Салах и Върджил ван Дайк от Ливърпул

Гласували общо: потребители

Горещи оферти