Хебър спечели първи мач през сезона, надви деветима от Берое


Хебър спечели първи мач през сезона, надви деветима от Берое
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

395 0

Хебър (Пазарджик) спечели първия си мач през сезона в Първа лига, като се наложи над Берое с 3:1. За това спомогна и фактът, че "заралии" играха над полувреме с човек по-малко след изгонването на Франко Рамос.

Капитанът получи директен червен картон в 39' заради грубо нарушение срещу Набил Макни. Атанас Кабов откри от дузпа в 11', а пострадалият Макни удвои в 56'. Годой от дузпа намали за Берое в 66', но гол на Збун в края подпечата успеха на Хебър.

Двама играчи на Берое бяха изгонени в мача

Хебър поведе рано в мача, след като Атанас Кабов реализира от дузпа. Тя бе свирена за препъване отзад на Скуадроне срещу Мартин Михайлов.

В 39' Рамос влезе с бутоните в главата на Макни и пое към съблекалните предсрочно.

Единадесет минути след подновяването на играта пазарджиклии вкараха втори гол. В ситуацията при контраатака Вукович намери Макни на добра позиция и той прати топката в долния ляв ъгъл на старозагорци - 2:0.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

В 66' и Берое получи дузпа след намеса на ВАР. Тя бе свирена за нарушение на вратаря Петър Дебърлиев срещу Сареги и бе реализирана от Сантяго Годой.

В 85' обаче Хебър сложи край на интригата, когато Олексий Збун завърши атака, пращайки топката във вратата с удар между краката на вратаря.

В 90+4' Годой остави Берое с 9 души на терена, след като получи втори жълт картон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички