Христо Янев и Ботев Враца изненадаха Спартак Варна, автогол спаси "соколите" (ВИДЕО)


Христо Янев и Ботев Враца изненадаха Спартак Варна, автогол спаси "соколите" (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1467 0

Ботев Враца и Спартак Варна не успяха да се победят в мач от 12-ия кръг на родната Първа лига, игран на стадион "Христо Ботев" в Северозапада. Врачани успяха да стигнат до ценна точка при завръщането на старши треньора Христо Янев начело.

Развой на Ботев Враца - Спартак Варна

В 36-ата минута гостуващият отбор имаше добра възможност да открие резултата. След центриране от корнер, играч на домакините бе близо до това да си отбележи автогол, но топката беше изчистена. В последвалата атака топката бе насочена към Александър Цветков, който стреля с глава, но изкара в аут.

Две минути преди края на първото полувреме Даниел Генов отправи опасен удар от границата на наказателното поле, но вратарят Мартин Величков успя да отбие в корнер. След изпълнението на ъгловия удар не последва нищо запомнящо се, но гостите организираха бърза контраатака. Антонио Вутов се озова в отлична позиция, но стреля неточно и не уцели вратата.

В 56-ата минута Спартак Варна поведе в резултата. След светкавична контраатака, Ромей Ивееш подаде с глава успореден пас в наказателното поле, който принуди Мартин Бачев да си отбележи автогол.

13 минути преди края на срещата, Даниел Генов успя да изравни резултата. Той се освободи от защитата и стреля по диагонала, пращайки топката в близкия ъгъл на вратаря.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички