"Знаете ли какво направи?": Венци Стефанов се скъса да хвали Гонзо - каза защо е "обединител"


"Знаете ли какво направи?": Венци Стефанов се скъса да хвали Гонзо - каза защо е "обединител"
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg

2745 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира отношенията между "четвъртите в света" и легендарния треньор Димитър Пенев. Освен това намеси и президента на Българския футболен съюз (БФС) - Георги Иванов - Гонзо.

Според Стефанов всички от "четвъртите в света" са забравили за Пенев - освен Емил Костадинов. Гонзо обаче се бил сетил за легендарния наставник, защото е "обединител на всички". Ето какво точно сподели Стефанов:

"Сега се навършват 30 години от прекрасното американско лято, когато националният отбор на България достигна своя апогей. Никой от героите, никой от организаторите на тържеството на 16 юли не се е сетил да покани Димитър Пенев. Забравили са го.

Още по-болното е, че това не е от вчера, не е от онзи ден, не е и от месеци или година. Това е от години. Пената е забравен от „четвъртите в света“. Тотално и от всички с изключение на Емил Костадинов. Не го търсят, не му помагат, не му подават ръка.

Венци Стефанов хвали Гонзо

Венци Стефанов хвали Гонзо

В цялата тази обстановка се намеси президентът на БФС Георги Иванов. Знаете ли какво направи – обади се на Димитър Пенев, покани го, помогна му. Подаде му ръка в трудните моменти. Това се казва жест. Тук няма значение, че Гонзо е левскар. Не, той е президент на БФС, обединител е на всички. И отношението му към Пената трябва да послужи за пример. И да бъде поука за тези, които забравиха футболния си баща. Защото това „забравяне“ е грях. Голям грях" - каза той пред "Блиц".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Преди дни пък Венци Стефанов тактично захапа ЦСКА и Левски - с "тънка" ирония.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички