Александър Томов: ЦСКА ще е по-силен след Нова година


Александър Томов: ЦСКА ще е по-силен след Нова година

880 0

Президентът на ЦСКА Александър Томов бе много радостен след победата над Локомотив (Пд) (2:0) и заяви, че тимът ще бъде още по-силен след Нова година.

"Целта е все по-близо, да завършим на първо място годината. Това беше непосилна задача през миналата година. Но когато човек е последователен, когато сме единни, когато всички се стремим към тази шампионска титла, тя ще е все по-близо. Този отбор е замислен след зимната подготовка да е много по-силен. Това са млади момчета, след 40-дневния зимен лагер смятам, че това ще е нов отбор, разбира се и с някои нови играчи," заяви Томов.

"Не може да има десетки решения на ФИФА и от Мерсин да не си плащат. Ние имахме среща на ръководствата на клубовете в Истанбул и досега освен да чуваме лъжа, не чуваме нищо. Не крия, че ние имаме да плащаме за Пакурар, те имат последен срок до 28-и и чакат до последно. Ако не платят, ще напуснат първенството най-вероятно. Това са над 1 милион лева, които ние сме включили в нашия бюджет," каза още Александър Томов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички