Шеф на ЦСКА: От Лудогорец се притесняват, че ще станем шампиони


Шеф на ЦСКА: От Лудогорец се притесняват, че ще станем шампиони

1280 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров заяви, че от Лудогорец се притесняват, че "червените" могат да станат шампиони.

"ЦСКА достатъчно много има разходи, че да си позволява и за войни да харчи. ЦСКА харчи само единствено за клуба. Има голяма опасност ние да станем шампиони. Това е най-голямата опасност за г-н Домусчиев, предполагам. Какво ще правим ако станем шампиони? Каквото трябва, ще трябва да играем в евротурнирите. Такъв беше тонът, който от Лудогорец зададоха – че има опасност ЦСКА да стане шампион. ЦСКА е ставал 31 пъти шампион, има опасност и за 32-и път да стане", заяви Тодоров.

"Естествено, че парите по делото за Пакурар са грешни и са абсолютно ненужни да се дават. Въобще не само Пакурар, въобще всички тези дела, по които сме осъдени и трябва да плащаме. Това няма да ни дестабилизира, но е поредният ребус, който трябва да решаваме и поставя клуба под изключителни трудности. Мерсин си имат дата, до която да платят, сигурно ще чакат последният ден, за да се издължат," каза още Тодоров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички