ЦСКА не е получил оферта за нито един играч


ЦСКА не е получил оферта за нито един играч

1182 0

ЦСКА е изправен пред угрозата да не продаде нито един играч през зимата, което ще е фатално за финансирането на клуба след Нова година.

До момента в канцелариите на „армейците“ не е получено нито едно официално запитване за играч на Стойчо Младенов, пише "7 дни спорт". На пръв поглед това изглежда странно на фона на битките, които близо 50 европейски отбора водят за Якуб Дивиш, Тончи Кукоч, Тони Силва и Серджиу Буш. Оказва се обаче, че информациите за тях са дело на препитаващи се на "червената" хранилка медийни герои. Целта е по този начин да се активизират клубовете, които идваха в последните кръгове да наблюдават състезатели на ЦСКА. Точно в тези заключителни есенни срещи обаче най-скъпият състезател на ЦСКА - Буш, не можа да отлепи, а Кукоч го хвана страх да играе. Хърватинът пък е активен и в родината си, където негови близки журналисти го „трансферираха" в украинския Динамо. Оказа се обаче, че в Киев не са чували за татуирания бек. Все пак за ръководителите на ЦСКА донякъде лъха спокойствие от факта, че с продажбите на Буш и Кукоч са се ангажирали импресариа от Румъния и Хърватска. Точно от северната ни съседка и бившите югорепублики са едни от най-солидните играчи на мениджърския пазар, което най-вероятно ще помогне на ЦСКА да продаде звездите си. Това обаче в никакъв случай няма да стане на нива, каквито анонсираха от Борисовата градина. От там искат 4 милиона за централния си нападател и крайния защитник.

"Това е невъзможно да се случи. Буш игра у нас срещу един сериозен защитник, когато вече беше интересен за западни отбори - Козмин Моци от Лудогорец. В мача на "Българска армия" обаче бранителят на разградчани не даде на Буш дори да се обърне с лице към Владо Стоянов, камо ли да ритне топката към вратата. Освен това да искаш милиони за нападател, който почти два месеца не е вкарвал гол, е несериозно. Същото се отнася и за Кукоч. Той е изключително рисков бранител, крайно недисциплиниран тактически, а включванията в атака без причина няма как да не се набиват на очи. Освен това хърватинът е изключително нагъл в изказванията си, което вече е забелязано от тези, които се интересуват от него. Така че няма клуб, който иска да води спокоен живот, да привлече защитника на ЦСКА", коментира пред "7 дни спорт“ популярен наш мениджър. Самият Стойчо Младенов вече призна, че ЦСКА трябва да извърши поне два трансфера през зимата, за да живее спокойно напролет. От март месец започват сериозни плащания но вече разсрочени задължения, от май пък Александър Томов трябва да стартира забавени траншове по изтеглени кредити на сметката на ЦСКА. Ако в касата на "Българска армия" не влязат свежи пари от сделки през този трансферен прозорец,"червените" на практика няма да имат възможност да нормален финансов живот.

Нещо повече, на карта се поставят дори изплащанията на заплати, които в последните месеци висят като задължение най-вече на Петър Манджуков. Оръжейният бос обаче отказва да продължава да харчи подобни пари, след като Стойчо Младенов не дава и дума да се издума да намали заплатите на семейството си, живеещо добре на гърба на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички