Младенов избира между двама чужденци от "А" група


Младенов избира между двама чужденци от "А" група

1142 0

ЦСКА проявява интерес към двама чуждестранни бранители от "А" група.

Става въпрос за десните бекове Елтон от Локомотив (Сф) и Педро Еуженио от Хасково. Те са в полезрението на „армейците“ и попадат в плановете за зимната селекция, като Елтон е приоритет номер 1 на щаба за този пост, а идеята е да бъде достойна алтернатива на наложилия се като абсолютен титуляр в тази зона Венцислав Василев, пише "Тема Спорт".

Французинът може лесно да се озове на "Българска армия" заради сериозните забавяния на заплатите в Локомотив. Интерес към него има и от Левски. Така Младенов ще избира между тези двама бранители за усилване на конкуренцията на десния бек.

Елтон дос Рейс е играчът с по-сериозна визитка. Той е на 26 години. Юноша е на Гьоньон, като в кариерата си е играл и за Сент Етиен. Елтон има 4 мача с отбора във френския елит през сезон 2009/10, но основно е бил при резервите. Собственост е на Локомотив (Сф) от септември 2013 г. Бранителят има 36 мача за „железничарите“ в „А“ група и 2 гола. Той отбеляза много красиво попадение от 25 метра при равенството с Лудогорец (2:2) през този сезон и като цяло е сред най-добрите и постоянни футболисти на Локомотив.

Педро Еуженио пък е на 24 и кара втория си престой в България. През сезон 2012/13 той игра 21 пъти в елита за Берое, като вкара 3 гола. Старозагорци го използваха като десен бек и дясно крило. Еуженио бе най-добрият в Хасково при домакинското поражение от ЦСКА (2:4), като вкара и красиво попадение от дистанция. Именно по време на мача той е привлякъл вниманието на Стойчо Младенов. Освен с десен бранител „армейците“ планират да се подсилят и с централен нападател - вариант е на Венцислав Христов от Берое да му бъде предложен предварителен договор, който да влезе в сила от лятото. А ЦСКА проявява интерес и към нигериеца Оларенваджу Кайоде от израелския Макаби Нетания.

Клубът ще привлече също вратар от чужбина за алтернатива на Якуб Дивиш.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички