Първа лига НА ЖИВО: Черно море - ЦСКА 0:0, втората част започна


Първа лига НА ЖИВО: Черно море - ЦСКА 0:0, втората част започна
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

816 0

Днес (28 септември) ще се състои най-интересният мач от десетия кръг на родната Първа лига, в който сили ще премерят претендентите за челните места у нас Черно море и ЦСКА. Двубоят ще се играе пред публиката на "моряците" на стадион "Тича".

Първият съдийски сигнал на Георги Гинчев на "Тича" ще прозвучи в 20:00 часа. Двубоят определено не е за изпускане, а Вие ще може да го проследите НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Къде да гледаме Черно море - ЦСКА по ТВ?

Черно море - ЦСКА НА ЖИВО

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

Мачът във Варна започна с високо темпо, като и двата отбора тръгнаха в атака от първия съдийски сигнал. В 6-ата минута топката стигна до Марселино Кареасо, който веднага стреля, но ударът му бе блокиран. По-добрата игра на "армейците" продължи, а в играта на "моряците" имаше доста брак и хората на Илиан Илиев допускаха много грешки.

В 25-ата минута Тибо Вион центрира остро от ъглов удар, а Матиас Фаетон засече топката на бизката греда, но я прати покрай левия страничен стълб. Натискът на ЦСКА продължи да бъде силен, но до сериозно положение така и не се стгина в следващите минути.

ЦСКА стигна до точен удар в 41-ата минута, когато Фаетон намери Локило, който бе извън наказателното поле, но стреля и провокира Пламен Илиев да се намесва. Минута по-късно Коялипу също опита да стреля, но не уцели добре топката и тя излезе в аут. В самия край на полувремето Васил Панайотов можеше да вкара, но Густаво Бусато спаси.

ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

 

СЪСТАВИ

Черно море: Пламен Илиев, Живко Атансов, Влатко Дробаров, Виктор Попов, Дани Мартин, Даниел Димов (к), Васил Панайотов, Дуду, Едгар Пашеко, Мазир Сула, Исмаил Иса

ЦСКА: 1 Бусато, 5 Делова, 6 Купър, 18 Пинто, 15 Вион, 26 Марселиньо, 99 Ето;о, 10 Линдсет, 22 Локило, 11 Фаетон, 77 Коялипу

Още: Легенда на ЦСКА и Черно море каза кой момент ще реши сблъсъка помежду им

Без трима контузени: Томаш избра групата на ЦСКА за сблъсъка с Черно море

Трима "моряци" отпаднаха за мача с ЦСКА - ето групата на Черно море

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички