Радост за феновете: Новият бос гони (поне) един от виновниците за краха на ЦСКА


Радост за феновете: Новият бос гони (поне) един от виновниците за краха на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1038 0

Още тази седмица се очаква ЦСКА да посегне към поредната промяна по ръководните етажи. "Тема Спорт" съобщава, че новият изпълнителен директор Радослав Златков ще направи първата сериозна промяна след пристигането си.

Тя ще опита да сложи край на пропадането на отбора, който записва най-унизителния си старт в историята и е 14-и след 12 кръга. Очаква се с клуба да се раздели най-виновния за провала на лятната селекция и пристигането на Томислав Стипич. 

Кои столове се клатят

Много е вероятно това да бъде Филип Филипов, който изтъкна като свое решение и взимането на Александър Томаш. Бившият футболист на клуба е част от старата власт и феновете искаха да бъде изгонен още след изгубения европейски бараж в края на миналия сезон. 

Всичко ще се реши на събрание в следващите дни. Сигурен на поста си изглежда само Михаил Александров, който се занимава с инфраструктурните проекти. Стоян Орманджиев отговаря най-вече за административните въпроси и във времето се отричаше от някои клубни решения като новия договор на Амос Юга. 

В ЦСКА бесни за класирането

Под въпрос остава и бъдещето на главния скаут Иван Славов, който в края на месец октомври може да се окаже, че по-скоро не е подбрал правилните футболисти за селекцията на 31-кратните шампиони. 

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Вижте какви скъпи билети пуснаха за ЦСКА - Ботев Враца!

Пращат македонски съдия, показал 10 картона в Разград, за мач на ЦСКА U19

Вкарал на ЦСКА се оплака от хулиганите: Наричаха ме "маймуна" заради цвета ми (ВИДЕО)

И Томаш като Генчев награди футболистите си, но незаслужено

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички