Достоверни източници: "Бекче от Португалия" и още двама пристигат в Левски


Достоверни източници: "Бекче от Португалия" и още двама пристигат в Левски
Снимка: БГНЕС

7116 0

Преди два дни, на 12-ти юни, Левски започна подготовка за задаващия се сезон под ръководството на новия си треньор Станислав Генчев. "Сините" се разделиха с един от най-важните си играчи в лицето на Хосе Кордоба, като все още са в очакване на нови попълнения.

Левски в очакване на нови попълнения

Според страницата във Facebook - "Синя приказка", която има доста достоверна информация, отборът ще се подсили с десен бек от Португалия. "Днес пристига 24 годишно дясно бекче от Португалия", гласи написаното.

Още: Летен трансферен прозорец в Първа лига: Един от най-добрите вратари Мартин Величков подписа със Спартак Варна (ОБНОВЯВА СЕ)

Генчев е наясно какви играчи иска в Левски

Друга група, която също често информира за случващото се при столичани - "С Левски докрая", твърди, че в понеделник (17-и юни) ще бъде представен и Алек Колев.

"Алекс Колев твърдо в Левски! Ще бъде представен официално идния понеделник, когато се завърне от почивка", написа администраторът на групата Слави Борисов. Очаква се "сините" да се подсилят и с вратар.

"Аз държа първо да привлека добри футболисти. Хората, с които съм работил, е много по-лесно да преценя дали могат да се впишат в нашия отбор. Нямам предпочитания дали ще са българи или чужденци, стига да са добри. Не е лесно да привлечем нападател, който е чужденец, защото има високи изисквания. Гледаме момчета, които са в България, познават българския футбол и ние ги познаваме като треньори", заяви Станислав Генчев преди няколко дни на пресконфенцията.

Още: Биткаджия, играл в Левски, се завръща в Първа лига след 1 година и половина зад граница

Генчев заличи това, което Костов му остави като жест: А Левски обявява голям удар след 3 дни

Бивш шеф в Левски заложи целите пред Станислав Генчев: Титла, купа и успех в Европа

Местят Левски - ЦСКА заради концертите на Ед Шийрън и Андреа Бочели?

Патрик Луан ще подсили ЦСКА, вместо Левски? (СНИМКА)

Левски обяви две нови контроли: Ще играе срещу Черно море и Септември София

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички