Легенда на Левски: Пламен Андреев ще си върне формата и ще помогне на клуба


Легенда на Левски: Пламен Андреев ще си върне формата и ще помогне на клуба
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4579 0

Бившият футболист на Левски - Руси Гочев, е доволен от факта, че в тима играят млади момчета. Той призова да продължи да се дава шанс на младия вратар Пламен Андреев.

"Иначе няма смисъл от ДЮШ"

"Радващо е, че играят млади момчета в Левски. Хубаво е така да бъде, защото иначе няма смисъл от юношеската школа. Трябва да се прецени на кои млади футболисти да се дава повече шанс. Те с едно или две участия няма как да станат силни играчи.

Гочев е доволен, че в Левски играят млади момчета

Още: Херо за Левски: Не се чувствах добре приет, въпреки дубъла и трите победи над ЦСКА

Ясно е, че ще има спадове в тяхната игра, но това е част от развитието на даден футболист. Не може да са на високо ниво постоянно. Добре е за Левски да играят юноши на отбора, но е хубаво още и за България, и националния отбор", коментира той пред "Мач Телеграф".

"Пламен Андреев има потенциал"

"През миналия сезон се видя, че имаше спад в играта на Пламен Андреев. Преди това обаче той направи редица силни мачове и вдигна Купата на България с отбора. Значи има потенциал и трябва да продължи да му се дава шанс, за да си върне силната форма.

Той е млад и перспективен. Винаги има спадове, но е хубаво да са по-кратки. Той ще си върне формата и ще помогне на Левски. Хубаво е да възползва от възможностите, които му се дават", добави Гочев, който е голмайстор на А група за сезон 1978/79. А друга легенда на Левски съветва Генчев да не залага на дуо в атака Рикардиньо-Алекс Колев. 

Здравко Димитров каза за какво съжалява в Левски, направи и любопитен коментар за Станимир Стоилов

Легенда на Левски посочи кой може да е "новият Мъри Стоилов" и отсече за звезда: Очаквах повече, няма развитие

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички