Левски скочи на ЦСКА и Стойчо Младенов


Левски скочи на ЦСКА и Стойчо Младенов

3323 0

Ръководството на Левски излезе с декларация в клубния си сайт, в която нападна ЦСКА заради инцидентите по време на "Вечното дерби".

"Сините" дори извадиха  анкета на английския вестник "Mirror" (Sportline.bg първи я публикува), в която 83 % от гласувалите са на мнение, че Стойчо Младенов е симулирал при удара със снежната топка.

"От ЦСКА за кой ли път повеждат война с извън футболни средства в опит да докарат дисциплинарно наказание на Левски, бленувайки изваждането му от елита на България. Ръководството на ПФК Левски изразява своето недоумение от поведението на управленските фактори на „Българска армия” и най-вече от тяхната къса памет. За да не сме голословни, ще работим с факти, опиращи се на исканията на ПФК ЦСКА с тяхната декларация от 27.10.2014 г. „ЦСКА иска справедливост”, настоявайки, че сектор "А" на Националния стадион не е пустиня, а съоръжение, което разполага с всичко необходимо, за да бъдат установени агресорите”. Същoто това съоръжение бе превърнато в бойна арена по време на предходното дерби с ЦСКА на 27 юли, домакин на което бяха "червените". На трибуната бяха допуснати крайните фракции на червената агитка (с билети за сектор „Г“ влизаха свободно в сектор „А“), което бе недопустимо с оглед безопасността на официалните лица, журналистите, футболистите и служителите на ПФК „Левски”. Мачът бе прекъсван, а около ВИП входовете стояха десетки полицаи в опит да предпазят официалните лица, а сега за една снежна топка – „смешен плач“ три дни.Нищо ново – след „директивата и организацията“, следва медицинското", пише в част от декларацията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички