Левски започва преговори за нов договор с Джавад Ел Джемили


Левски започва преговори за нов договор с Джавад Ел Джемили
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

39 0

Ръководството на Левски ще стартира преговори с атакуващия халф Джавад ел Джемили за нов договор. Настоящият му изтича в началото на следващата година и след края на сезона той ще може свободно да преговаря с друг клуб, в който да премине без пари през 2025 година.

Левски в преговори с важен играч

Ел Джемили е сред непостоянните играчи в тима, като по време на подготовката дори Станислав Генчев го бе нарочил.  Наложи се дори собственикът на сините Наско Сираков да проведе разговор с играча. И явно това е дало необходимия резултат. Ел Джемили стартира силно сезона и се превърна във водещ футболист при "сините", а Генчев заяви, че не иска да се разделя с него.

Още: "Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

До трансфер щеше да се стигне единствено, ако някой клуб бе извадил исканата от Левски сума, а тя е в размер на 2 милиона евро, пише "Тема спорт". Веднага след края на миналата кампания Ел Джемили бе в полезрението на няколко чуждестранни клуба. В Кипър твърдяха, че интерес към него проявява АПОЕЛ Никозия.

В последните три мача обаче Ел Джемили не се представи на ниво, показвайки отново, че постоянството му е основен проблем.  През миналия сезон Ел Джемили бе на терена в общо в 35 мача във всички турнири, в които отбеляза 8 гола. Той обаче е много непостоянен. Избухва в някой двубой, а в следващите няколко е незабележим на терена.

Още: Дори на 847 километра от "Герена": Станимир Стоилов не спира да говори за Левски

Трансферното лято в Първа лига: ЦСКА и Лудогорец с трансфери (ОБНОВЯВА СЕ)

Официално: Левски преотстъпи още един българин, ще играе в друг отбор от елита

Горди! Левски изпрати 15 национали в паузата

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички