Жуниор Кишада: Мислеха ни за алкохолици в Лудогорец, може да бием Реал (М)


Жуниор Кишада: Мислеха ни за алкохолици в Лудогорец, може да бием Реал (М)
Снимка: БГНЕС

4105 0

Нападателят на Лудогорец Жуниор Кишада разкри доста интересни подробности от престоя си през първата година в отбора.

Футболистът заяви пред изданието portalodia.com, че първоначално в клуба не са гледали с добро око на бразилците, тъй като ги смятали за алкохолици.

"Когато пристигнах в Разград, всеобщото мнение бе, че ние, бразилците, единствено обичаме музиката и алкохола. Сега обаче ситуацията е коренно различна. Ние сме уважавани хора в Разград, постоянно получаваме похвали и ни възприемат като истински професионалисти. През първата година ни следяха какво правим, а това бе странно. Благодаря на Господ, че сега нещата се промениха," коментира Жуниор Кишада.

Нападателят обаче е очарован от собственика на "орлите" Кирил Домусчиев.

"Той е много по-различен от президентите на клубовете в Бразилия. Знаем, че е милиардер, но въпреки това е много добър човек. Разговаря с всички футболисти и винаги спазва обещанията си. Наистина Кирил Домусчиев е невероятен. Никой от нас обаче не знае защо е решил да инвестира в Лудогорец. Градът е малък, няма качествени хотели или молове... Пълна мистерия е защо той е решил да дава пари за отбора," коментира бразилският футболист.

Жуниор Кишада няма търпение да играе срещу Реал (М).

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Никога не съм си представял, че ще играя в Шампионската лига, още повече, че ще се изправя срещу звездите на Реал (М). Това е най-прекрасното нещо, а често на тази тема се шегуваме със съотборниците си. През първите десет минути ще сме нервни на терена, но след това ще се отпуснем и ще покажем нашата игра. Много сериозно се готвихме за двубоя и ако играем добре в защита, може и да победим "кралския клуб"," каза още Кишада.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички