Караманджуков призна за Вия и разясни за входящите и изходящите трансфери на Лудогорец


Караманджуков призна за Вия и разясни за входящите и изходящите трансфери на Лудогорец
Снимка: Ludogorets.com

1244 0

Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков, говори за предстоящата трансферна кампания и очакванията за новия сезон. Той обяви, че на този етап клубът няма да продава свои играчи.

Входящи трансфери в Разград

"Нови играчи ще има, но ще привлечем само играчи, които сме убедени, че ще вдигнат класата на Лудогорец. Да, имаше разговори с Вия и ръководството на Берое. Вия е сериозен играч, но винаги съм казвал, че освен спортните качества, то държим и на финансовите параметри, от които не можем да избягаме. Това, че не се случи трансферът, е част от футбола, но продължаваме напред", каза днес той при събирането за летния лагер на тима.

Давид Вия няма да играе за разградчани

"Трансферите ни са достатъчно тайни, тъй като 99,9%, които излизат в пресата, нямат истина от разговорите, които водим. Конфиденциалността ни е пълна и това ме радва. При такива сделки винаги се намесват трети страни, които са недоброжелатели", продължи той.

Още: Кирил Десподов се завърна в лагера на Лудогорец 280 дни след трансфера си в ПАОК (СНИМКА)

Ще бъде ли продаден Текпетей?

Относно Бърнард Текпетей директорът заяви: "Той е футболист с безспорни качества. Лудогорец няма да го спира, ако има оферта, но Лудогорец продава много скъпо. На този етап никой няма да напуска до началото на еврокампанията".

"Доказахме, че имаме най-добрите играчи, треньори и условия. Неслучайно имаме и двама футболисти, които ще защитават цветовете на Швейцария и Полша на Европейското първенство. Казахме им, че това не е плод само на индивидуалности, а цялостната работа.

Целите за сезон 2024/25

Започваме един сезон, с който се надяваме да подобрим най-вече местата, където усещаме разклащане. Искаме да направим добра подготовка, без контузии, и да стигнем максимално напред в квалификациите за Шампионска лига", завърши Караманджуков. А ето къде ще заиграе Себастиан Вия. 

Официално: Бивш капитан на Лудогорец в "малката" Шампионска лига премина в изненадващ БГ отбор

Ще грабне ли Лудогорец 18(!) милиона? Шеф на "орлите" отговори

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички