Лига на нациите НА ЖИВО: Северна Ирландия - България (СЪСТАВИ), Илиев с интерeсни 11


Лига на нациите НА ЖИВО: Северна Ирландия - България (СЪСТАВИ), Илиев с интерeсни 11
Снимка: Team Bulgaria

1506 0

Националният отбор по футбол на България продължава участието си в турнира Лига на нациите, като днес (15 октомври) "лъвовете" гостуват на Северна Ирландия във важен мач от група C3.

Първият съдийски сигнал на френския арбитър Жером Брисар на "Уиндзор Парк" в Белфаст ще прозвучи в 21:45 часа (българско време). Разбира се, Вие ще може да проследите сблъсъка НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Къде да гледаме Северна Ирландия - България по ТВ?

СЪСТАВИ

Северна Ирландия: П. Чарлс, Хюм, Макнеър, Тоъл, Брадли, С. Чарлс, Маккан, Спенсър, Прайс, Д. Чарлс, Маршал

България: Митов, Х. Петров, С. Петров, Атанасов, Попов, Костадинов, Юсеин, Минчев, Кирилов, Десподов, Кръстев

Очаквайте стартовите състави около 20:40 часа!

ПРЕДИ МАЧА

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Футболистите на Илиан Илиев имат пет точки в своя актив в група C3, като България няма загуба под ръководството на родния специалист, заменил преди близо година Младен Кръстаич. С наставника на Черно море начело нашите имат две победи и седем равенства, последното от които дойде срещу Люксембург на "Христо Ботев" в Пловдив.

Трите точки довечера са еднакво важни и за двата отбора. С победа "лъвовете" ще имат шанс да оглавят групата, в зависимост и от случващото се в мача Беларус - Люксембург. Успех за наследниците на Джордж Бест пък ще значи, че България със сигурност ще падне на трета позиция в групата.

Припомняме, че първото място в крайното класиране в групата ще ни прати със сигурност във второто ниво на Лига на нациите. Втората позиция пък праща на плейоф с някой измежду третите отбори в групите от по-горното ниво - към момента това са Албания, Ейре, Словения и Исландия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички