BBC с жалко обяснение: Защо е изгаврила толкова грозно Кристиано Роналдо на Европейското по футбол?


BBC с жалко обяснение: Защо е изгаврила толкова грозно Кристиано Роналдо на Европейското по футбол?
Снимка: Getty Images

1024 0

Светът на спорта бе потресен, когато един от британските медийни гиганти - BBC, се подигра с Кристиано Роналдо. Това се случи малко след пропуска му от дузпа срещу Словения, като от телевизията изписаха името му като аналог на пропускащ дузпи (на английски - Misstiano Penaldo вместо Cristiano Ronaldo).

Сега от BBC опитаха да обяснят случилото се, но не го направиха особено успешно. Ето какво заявиха за непрофесионалната си постъпка:

От BBC обясниха гаврата с Кристиано Роналдо на Евро 2024

"Идеята на надписа бе да има игра на думи, което сме правили много пъти и преди при анализите на мачовете на деня. Нямаше намерение за обида към Кристиано Роналдо.

Всъщност, по време на програмата говорихме и хвалихме много Роналдо в няколко случая, включително:

В превюто преди мача, когато Жозе Фонте изрази отдадеността на Роналдо при тренировките, казвайки, че заради това е един от най-добрите в историята.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

На полувремето Гари Линекер и Алън Шиърър направиха обширен анализ на движението на Роналдо, като го похвалиха и обявиха за "абсолютно фантастично".

След дузпите Гари Линекер и Алън Шиърър отбелязаха куража на Роналдо и самоувереността му, за да се нагърби с изпълнението на дузпа.

В нито един момент анализаторите ни не са били твърде критични към Роналдо, а през цялото време в контекста на излъчването ни всички са се изказвали уважително към него.

Все пак, оценяваме, че някои зрители не са били щастливи от надписа и обратната връзка е предадена към продуценския екип, за да им помогне с работата занапред" - обявиха от BBC, цитирани от Sun. Междувременно пък стана ясно какво чака Кристиано Роналдо и защо не се отказва от футбола - ето кога ще го стори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички