На Европейското по футбол: Емоционален Кристиано Роналдо - видя се кой е любимият му клубен отбор (ВИДЕО)


На Европейското по футбол: Емоционален Кристиано Роналдо - видя се кой е любимият му клубен отбор (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

9360 0

Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо все още очаква първото си попадение на Европейското първенство по футбол 2024. Неговата Португалия записа пълен обрат и победи трудно Чехия с 2:1 на старта, а следващият дуел е срещу южната ни съседка Турция.

Ден преди срещата, която ще се състои в събота, 22-ри юни, от 19:00 часа българско време, 39-годишният нападател на Ал Насър изпадна в лека носталгия за няколко секунди в момент, който върна милиони към нетолкова далечното минало.

Преди мача на Евро 2024: Кристиано Роналдо емоционално подписа фланелка на Реал Мадрид

Кристиано Роналдо подписа фланелка на Реал Мадрид

Кристиано раздаваше автографи, когато му бе подадена фланелка на Реал Мадрид, където изкара най-успешния си период като футболист. Моментално изражението на лицето му се промени и той се усмихна по доста показателен начин. Можете да видите момента чрез кадрите по-долу в материала.

Освен за "кралския клуб" Кристиано е играл още в Спортинг Лисабон, Манчестър Юнайтед, Ювентус и Ал Насър. На Европейското пък се превърна в единствения играч, участвал на шест различни надпревари на Стария континент. Евентуален гол ще го увековечи още повече в историята с недостижимо постижение. Ще можете да следите срещата между Португалия и Турция от Евро 2024 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички