Не го повика, а сега се оплаква: Саутгейт посочи 1 играч, който липсва на Англия на Европейското по футбол


Не го повика, а сега се оплаква: Саутгейт посочи 1 играч, който липсва на Англия на Европейското по футбол
Снимка: Getty Images

21760 0

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт изненада с изказването си след равенството срещу Дания (1:1) на Европейското първенство по футбол 2024. Той назова един футболист, който липсва на "трите лъва", но и когото не повика за континенталната надпревара.

Става въпрос за полузащитника на Уест Хем Калвин Филипс, който бе отдаден от Манчестър Сити на Уест Хем, където довърши сезона. Поради неособено задоволителна форма обаче Филипс не попадна сред избраниците на Саутгейт за континенталната надпревара.

Гарет Саутгейт посочи кой липсва на Англия на Евро 2024

Англия без Калвин Филипс на Евро 2024

"Експериментираме и знаем, че нямаме заместник на Калвин Филипс. Опитваме различни неща и в момента не цъфтим така, както бихме искали. Това е със сигурност така" - обясни Саутгейт, който все пак изрази задоволството си от факта, че страната е първа в групата.

Към момента Саутгейт избира за партньор на Деклан Райс Трент Александър-Арнолд. Вместо Филипс Саутгейт повика още Конър Галахър, Коби Мейну и Адам Уортън. Привържениците не бяха особено доволни и от думи на ас на тима след срещата - феновете са сигурни, че лидер на Англия ИЗЛЪГА, за да предпази Гарет Саутгейт (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички