Редки кадри: 1 играч пробяга 50 метра - за да успокои Кристиано Роналдо пръв от всички на Европейското по футбол (ВИДЕО)


Редки кадри: 1 играч пробяга 50 метра - за да успокои Кристиано Роналдо пръв от всички на Европейското по футбол (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6351 0

Португалия се класира за четвъртфиналите на Европейското първенство по футбол 2024 по драматичен начин, след като елиминира Словения с дузпи. Така "мореплавателите" записаха едва втора победа в елиминациите на големи форуми (европейско или световно) за последните три издания.

Кристиано Роналдо не просто остава без гол на Евро 2024 и след този мач, но и можеше да се превърне в големия грешник за страната, за която е направил толкова много, след като пропусна дузпа в продълженията.

Това се отрази изключително емоционално на 39-годишния нападател на Ал Насър. На няколко пъти той избухна в сълзи, а неговите съотборници се скупчиха около него да го успокояват в няколко момента.

Първият, който утеши Кристиано Роналдо след пропуснатата дузпа на Евро 2024

Рубен Диаш пръв утеши Кристиано Роналдо

Интересни кадри бяха споделени в социалните мрежи, на които се вижда кой е първият играч на "мореплавателите", който отиде да успокои капитана на тима. Това е централният защитник Рубен Диаш.

Той се намираше около централната линия, но веднага след спасяването на Ян Облак пробяга 50-ина метра и се насочи право към Кристиано Роналдо, за да опита да го успокои. Можете да видите споменатия момент чрез прикаченото видео по-долу в материала. Самият Кристиано Роналдо се сдържаше, докато не видя един конкретен момент, който тотално го срина и потопи в сълзи (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички