Боксовото шоу между Майк Тайсън и Джейк Пол бе официално отложено


Боксовото шоу между Майк Тайсън и Джейк Пол бе официално отложено
Снимка: Getty Images

744 0

Боксовото зрелище между бившия абсолютен световен шампион Майк Тайсън от и неговият сънародник блогър Джейк Пол беше отложен, съобщиха от компанията "Most Valuable Promotions", която организира битката. Срещата трябваше да се състои на 20 юли във Вашингтон.

Информацията за двубоя Тайсън - Пол

"За съжаление, дългоочакваната битка между Пол и Тайсън ще бъде отложена. След консултация с лекарите, на Тайсън му беше препоръчано минимално физическо натоварване за няколко седмици, след което той ще може да поднови интензивните тренировки. Двамата състезатели се съгласиха, че е важно да имат равни условия, за да влязат в мача в добра форма", информира промоутърът.

Още: Квота №5 е ФАКТ: 20-годишният Радослав Росенов си заслужи "билета" за Олимпийските игри в Париж

 Двубоят между Тайсън и Пол бе отложен

Новата дата за двубоя ще бъде обявена на 7 юни, като битката е планирана за по-късно тази година. Преди няколко дни стана ясно, че здравословното състояние на Тайсън се е влошило по време на полет и той е получил медицинска помощ. По-късно представител на боксьора съобщи, че Железния е в добро здраве.

Тайсън, който скоро навърши 58 години, има на професионалния ринг 50 победи (44 с нокаут) и 6 загуби. Той е бивш абсолютен световен шампион в тежка категория и е притежавал поясите на Световния боксов съвет, Световната боксова асоциация и Международната боксова федерация.

Активът на 26-годишния Пол включва девет победи (шест с нокаут) и една загуба. Той се състезава на професионалния ринг от януари 2020 година и е по-известен като интернет сензация.

Още: Бивш боксов шампион каза за какво само съжалява Фюри в битката с Усик

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички