Ето кога продължава мачът на Григор Димитров - пак го пуснаха на корт без покрив


Ето кога продължава мачът на Григор Димитров - пак го пуснаха на корт без покрив
Снимка: GettyImages

3726 0

Григор Димитров продължава да е един от малкото тенисисти в топ 10, които не са се "наслаждавали" на корт с покрив. Както е известно, на "Ролан Гарос" втори пореден двубой на Гришо се наложи да бъде преместен заради капризите на времето. 

Българинът водеше с 6:3, 2:1 на Зизу Бергс преди окончателно двубоят да бъде прекратен и преместен в съботната програма. Мачът на Григор Димитров стартира с огромно закъснение, а самата битка беше спирана на 3 пъти заради дъжд. В крайна сметка, така и не се доигра в петъчния ден. 

По същото време обаче, на "Сюзан Ланглан" във вечерната програма се игра мач между тенисити, които са извън топ 40. Това се случи за пореден път през този сезон, докато топ играчи като Гришо все още не са участвали на корт с покрив, на който може да се изиграе пълен двубой, без да бъде прекъсван заради дъжд. 

В събота Димитров отново е "избутан" на така наречените "странични" кортове, като е част от програмата на корт №14. Доиграването на мача срещу Бергс е втори в програмата, като първо в 12:00 часа българско време започва битката на Алекс де Минор срещу Ян Ленард Щруф. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички