ВИДЕО: "Най-красивата жена на Ролан Гарос" е точно до Григор Димитров и го подкрепя бурно


ВИДЕО: "Най-красивата жена на Ролан Гарос" е точно до Григор Димитров и го подкрепя бурно
Снимка: Колаж: Sportlive.bg

24888 0

Григор Димитров се радва на най-доброто си представяне на Ролан Гарос в своята кариера. 33-годишният българин стигна четвъртфиналите на втория за годината турнир от Големия шлем, след като победи представителя на топ 10 и свой близък приятел Хуберт Хуркач с 3:0.

Хасковлията бе изключително радостен след най-тежкия си от четирите успеха до момента в надпреварата. Той изрева победоносно след края и след като поздрави опонента за оспорвания сблъсък. А публиката видимо се наслаждаваше на това, което прави и говори българинът, като го възнаграждаваше с аплодисменти.

ГРИГОР ДИМИТРОВ СРЕЩУ ЯНИК СИНЕР ПО ТВ: КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ 1/4-ФИНАЛА ОТ РОЛАН ГАРОС?

"Невероятни сте, имах нужда от тази енергия. Имах кратка нощ, дойдох и ударих няколко топки преди мача, не исках да изразходвам енергия (бел. ред. след премеждията с програмата за мача с Бергс).

Трудно е да играеш с толкова добър приятел - добре се познаваме с Хуби, често тренираме заедно. Знаех, че ще бъде трудно. Разчитах на вас. Разчитах и на тялото си, винаги съм искал да стигна до тази втора седмица на Ролан Гарос. Само тук не го бях правил, но 15 години по-късно, успех.

Още: Тотален рекорд: Григор Димитров спечели колосална сума пари, каквато дори не е доближавал на Ролан Гарос

Когато играеш на клей, трябва да четеш добре корта. Не знаеш какви условия ще има. Обичам да използвам вариативността на тялото си. Хуби има невероятно докосване. Мачът бе истинска наслада за мен" - заяви Григор след успеха.

Ализе Лим отново до Григор Димитров

Още: "Господ се яви на корта пред Григор": Момент 1 към 1 000 000 в тениса помогна на Димитров (ВИДЕО)

Ализе Лим и Григор Димитров

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

А един от хората, които аплодираха най-бурно думите му, бе Ализе Лим, намираща се в публиката (можете да видите чрез ВИДЕОТО по-долу в материала). Бившата френска тенисистка, която е изключително красива, работи за Eurosport по време на Ролан Гарос.

Тя и Гришо неведнъж са демонстрирали близките си отношения, а преди време Димитров я прибра със суперлуксозна кола от парти в Монако. Има слухове за тях от вече години, според които са в интимни отношения. Все пак и двамата са признавали, че просто са много близки приятели. Само преди дни ТОП красавицата се закачи с Григор Димитров, а двамата грейнаха с усмивки (ВИДЕО).

Вижте и ГАЛЕРИЯ СЪС СЕКСИ ПРИЯТЕЛКАТА НА ГРИГОР ДИМИТРОВ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички