Ювентус не се предаде и изкова волева победа над РБ Лайпциг в Лигата на богатите


Ювентус не се предаде и изкова волева победа над РБ Лайпциг в Лигата на богатите
Снимка: Getty Images

466 0

Ювентус постигна волева победа над РБ Лайпциг в мач от втория кръг на Шампионска лига. "Бианконерите" на 2 пъти изоставаха в резултата, но Душан Влахович ги връщаше в играта и в крайна сметка помогна за победа след обрат, въпреки че бяха с човек по-малко.

Италианците се наложиха с 3:2, въпреки че останаха с човек по-малко в 59-ата минута след изгонването на Ди Грегорио за игра с ръка в наказателното поле.

Бенямин Шешко изведе РБ Лайпциг напред в 30', а Душан Влахович изравни в 50'. Девет минути по-късно Ювентус остана с 10 души на терена, но не се предаде.

Още: След серията равенства - Ювентус разгроми Дженоа и се качи на върха в Серия А

Шест минути след оставането си с човек повече германският тим отново поведе, отново с гол на Шешко, но от дузпа. Тя бе свирена за игра с ръка след преглед с ВАР.

Само 3 минути по-късно обаче Влахович отново върна Ювентус в играта с мощен удар от границата на наказателното поле - 2:2. Асистира му Франсиско Консейсао.

В 82-ата минута самият португалец реализира, за да донесе обрата на "Старата госпожа". Той се разписа с изстрел от наказателното поле след индивидуален пробив. 

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Победата помогна на торинския гранд да скочи със 7 места в класирането в Шампионска лига - от 14-а до седма позиция. РБ Лайпциг се срина от 26-а до 29-а позиция. 

Още: Звездите на Байер Леверкузен се развихриха за разгром, РБ Лайцпиг изпусна лесни три точки (ВИДЕО)

 

Байер Леверкузен докосваше трите точки, но се срина по нелеп начин срещу РБ Лайпциг (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички