Манчестър Юнайтед сложи и четвърти играч сред непродаваемите - един от най-противоречивите


Манчестър Юнайтед сложи и четвърти играч сред непродаваемите - един от най-противоречивите
Снимка: GettyImages

14627 0

Манчестър Юнайтед е добавил четвърти играч в списъка си с футболисти, които не се продават това лято. Решението е взето след триумфа за ФА Къп и победата над Манчестър Сити във финала. И въпреки това през лятото ще има немалко промени на "Олд Трафорд" след незадоволителния сезон.

Вече са четирима играчите, които са непродаваеми в Манчестър Юнайтед

Онана е сред противоречивите футболисти на Манчестър Юнайтед

Сър Джим Ратклиф и INEOS вече привлякоха бившите служители на "гражданите" Омар Берада и Джейсън Уилкокс, като все още се надяват да привлекат спортния директор на Нюкасъл Юнайтед Дан Ашуърт.

По-рано този месец беше съобщено от "The Telegraph", че Юнайтед е готов да изслуша оферти за почти всеки играч - с изключение на трима играчи. Голмайсторите на финала за ФА Къп Алехандро Гарначо и Коби Майноо, заедно с нападателя Расмус Хойлунд, бяха посочени като непродаваемото трио, около което Юнайтед иска да изгради отбора си в бъдеще.

Според нова информация, вратарят Андре Онана също не е на пазара след първия сезон с Юнайтед. Това със сигурност ще се приеме с доста смесени чувства от феновете на "червените дяволи", тъй като стражът имаше доста колебливо представяне, а и немалко грешки.  След като похарчи 400 милиона британски лири от назначаването на Тен Хаг, клубът е готов да следва подхода "продай преди да купиш“, дори  след като INEOS да закупи 25 процента от дела на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички