Доминация от Кирил Десподов и ПАОК: "Черно-белите" с единия крак в Лига Европа


Доминация от Кирил Десподов и ПАОК: "Черно-белите" с единия крак в Лига Европа
Снимка: facebook / BulgarianNationalTeam

1239 0

Гръцкият гранд ПАОК, за който играе и родният футболист Кирил Десподов, постигна доминантен успех с 4:0 над Шамрок Роувърс в първия мач от плейофите за Лига Евопа, игран на "Тумба" в Солун.

Страхотен успех за ПАОК

Натискът на домакините на стадион "Тумба" се отплати в последната минута от продължението на първото полувреме, когато Даниъл Клиъри отбеляза автогол с глава. Малко преди това, попадение на Абдул-Рахман Баба беше отменено след намесата на ВАР заради нарушение.

След почивката възпитаниците на Разван Луческу увеличиха преднината си с втори гол. Тайсон направи резултата 2:0 след прецизен удар от вътрешността на наказателното поле.

 

В 52-ата минута гостите останаха с човек по-малко, след като Джошуа Хонъхан получи втори жълт картон за извършено нарушение. „Черно-белите“ се възползваха от численото си предимство и направиха резултата класически, като Янис Константелиас добави името си сред голмайсторите.

В добавеното време на срещата шампионът на Гърция получи дузпа след фаул на Лий Грейс, но Леон Пьолс успя да спаси 11-метровия удар на Константинос Кулиеракис. Въпреки това, Абдул-Рахман Баба все пак се разписа за крайното 4:0, след като при последната атака на мача Фьодор Чалов стреля в гредата, а ганаецът бе точен при добавката.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Реваншът между двата отбора ще се проведе на 29 август, четвъртък, от 22:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички