Лига Европа НА ЖИВО: Андерлехт - Лудогорец 0:0, "орлите" с 10 души на терена


Лига Европа НА ЖИВО: Андерлехт - Лудогорец 0:0, "орлите" с 10 души на терена
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1667 0

Днес (24 октомври) Лудогорец ще гостува на белгийския гранд Андерлехт за своя мач №3 във втория по сила европейски турнир - Лига Европа. "Орлите", ще търсят първа победа в надпреварата срещу отбора с две поредни победи.

Първият съдийски сигнал на словашкия арбитър Филип Глова на "Лото Парк" ще прозвучи в 22:00 часа (българско време). Разбира се, Вие ще може да проследите сблъсъка НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Къде да гледаме Андерлехт - Лудогорец по ТВ?

Андерлехт - Лудогорец НА ЖИВО

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

Още в началните минути Лудогорец можеше да поведе. Първият корнер в мача донесе шанс на Диниш Алмейда да отбележи, но топката свари защитника неподготвен и той отигра с бедро в аут. Андерлехт бързо се окопити и погледна към вратата на Бонман. Ашимеру отправи силен шут от над 20 метра, минал покрай вратата на разградчани. След десетина минути игра и белгийският колос стигна до чисто положение. От упор Васкес стреля с глава, намирайки тялото на Бонман. Нападателят засече хубаво центриране от дясното крило.

В средата на полувремето разградчани отново погледнаха към вратата на домакините. Удар на Дуарте не затрудни особено Косеманс, който минута преди това пресече и опасно подаване на Рик Джонатан.

След около половин час игра реферът Филип Глова беше повикан да разгледа решение в средата на терена. Кайо Видал влезе в единоборство с Тристан Дегрийф. Първоначално реферът отсъди фал с жълт картон за бразилския флангови футболист на Лудогорец, но след преглед на ВАР взе решение да го изгони, след като видя удар с ръка.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

Словашкият рефер раздаде доста леки картони до края на полувремето за Вердон, Рик и Педро Нареси, а феновете на "орлите", заели местата си на "Лото Парк", хвърлиха десетина бутилки и чаши по терена. Реферът Глова категорично изпусна контрола на двубоя, давайки дузина поводи на футболистите на двата отбора да започнат да бъдат твърде агресивни.

ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ

 

СЪСТАВИ

Андерлехт: Косеманс, Аугустинсон, Дендонкер, Симич, Фокет, Ритс, Ашимеру, Де Грееф, Строеквенс, Дрейер, Васкес

Лудогорец: Бонман, Сон, Алмейда, Вердон, Фон Витри, Дуарте, Чочев, Нареси, Рик Джонатан, Дуа, Видал

ПРЕДИ МАЧА

До момента "орлите" имат само една точка след първите си два мача. В първия двубой Лудогорец загуби с 0:2 от Славия Прага, а след това завърши наравно 0:0 срещу Виктория Пилзен. Тези резултати поставят българския отбор на 28-а позиция в класирането.

От своя страна, белгийският Андерлехт започна силно, спечелвайки с 2:1 срещу Ференцварош, а след това записа същата победа като гост на Реал Сосиедад. Това поставя Андерлехт сред водещите отбори на седмата позиция.

Лудогорец изпитва сериозни кадрови проблеми. Основни играчи като Бърнард Текпетей и Антон Недялков са извън игра от доста време, а сега и Якуб Пьотровски е извън строя, след като претърпя операция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички