Лига Европа НА ЖИВО: Лудогорец - Славия Прага 0:1, втората част стартира!


Лига Европа НА ЖИВО: Лудогорец - Славия Прага 0:1,  втората част стартира!
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2156 0

Днес (25 септември) шампионът на България Лудогорец ще стартира участието си в основната фаза на втория по сила европейски турнир - Лига Европа. Съперник на разградчани на "Хювефарма Арена" пък ще бъде гранда от Чехия - Славия Прага.

Първият съдийски сигнал на французина Жером Брисард на "Хювефарма Арена" ще прозвучи в 22:00 часа (българско време), а Вие ще може да проследите сблъсъка НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Къде да гледаме Лудогорец - Славия Прага по ТВ?

Лудогорец - Славия Прага НА ЖИВО

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

В 5-ата минута Кайо Видал се отчете с огромен пропуск. Той бе изведен на отлична позиция на границата на пеналтерията. Неговият удар с левия крак обаче бе много неточен. Осем минути по-късно Аслак фон Витри центрира от десния фланг. Руан Круз се извиси и стреля с глава, но изпълнението му не бе добро.

В 18-ата минута Рик Джонатан пробва късмета си от дистанция. Опитът му премина на сантиметри от десния страничен стълб на Антонин Кински.

20 минути след това Томаш Хори изведе Матей Юрашек в наказателното поле. Отбраната на "орлите" не се справи по най-добрия начин и вместо да бъде затворен, Юрашек получи много време и реализира от малък ъгъл. Това бе първият точен изстрел за гостите в мача.

Не изпускайте важните новини за любимия отбор и неговите големи съперници – за най-актуалните информации последвайте ни във Viber ТУК!

В добавеното време от първата част Лудогорец вкара гол в съперниковата врата, ала той не беше зачетен. Испанецът Сон се пребори в наказателното поле на Славия с бранител на гостите и с глава преодоля вратаря, но френският рефер реши, че бранителят на Лудогорец е извършил фал и попадението не беше отчетено.

ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ

Очаквайте подробности!

СЪСТАВИ

Лудогорец: Падт, Фон Витри, Вердон, Алмейда, Сон, Нареси, Руан Секо, Пьотровски, Видал, Дуа, Рик Джонатан

Славия Прага: Киншки, Холеш, Зима, Борил, Валем, Дорли, Зафейрис, Диуф, Юрнашек, Чори, Провод

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички