10 съвпадения между представянето на Мбапе и Роналдо в Реал Мадрид (ВИДЕО)


10 съвпадения между представянето на Мбапе и Роналдо в Реал Мадрид (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1529 0

Преди няколко дни нападателят Килиан Мбапе най-сетне бе представен официално като футболист на Реал Мадрид. На презентацията му присъстваха поне 80 000 души, ентусиазирани от голямата сделка, която президентът Флорентино Перес успя да договори.

Не е само фразата "1,2,3, Hala Madrid!

На мнозина им направи впечатление, че френският национал произнесе фраза, която преди 15 години на същото място каза легендата на "кралете" Кристиано Роналдо. През 2009 година той развълнува Мадрид, когато бе представен като играч на "Белия балет".

Дори Перес повтори свои думи от 2009 година

От "Еl Chiringuito TV" обаче наблюдаваха внимателно събитието и установиха, че не само фразата свързва представянето на двете големи звезди. Нито фактът, че и двамата избраха да играят с номер 9 на бялата фланелка."

Другите сходства между представянията им

Излизайки на терена, обличайки фланелката си, махайки към публиката, Мбапе повтори много от действията на португалеца отпреди 15 години.

Изглежда, това е част от общия план на клуба, тъй като и босът на Реал - Флорентино Перес, направи няколко изказвания, които напомниха за думите му през 2009 година, когато подписа с Роналдо. Мбапе каза и че е спрял да гледа мачовете на любимеца си Роналдо. 

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Вижте сами:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички