Барселона се забавлява за 2:0 срещу Реал Сосиедад


Барселона се забавлява за 2:0 срещу Реал Сосиедад
Снимка: Guliver/Getty Images

1418 0

Барселона се позабавлява на "Ноу Камп" за 2:0 срещу Реал Сосиедад в мач от 36-ия кръг на испанската Примера дивисион.

Каталунците има тотално превъзходство през първото полувреме, но на няколко удари на техни играчи бяха отказани от вратаря на баските Рули.

В 8-та минута Лионел Меси стреля опасно с глава. Четири след това . В 12-та минута Неймар беше изведен сам срещу вратаря на Реал Сосиедад, който с блестяща намеса успя да отрази удара на бразилеца. В 33-ата минута Меси сложи топката на главата на Луис Суарес, но уругваецът стреля неточно.

Малко след почивката нещата си дойдоха по местата, когато Неймар засече с глава поредното прекрасно центриране на Лео Меси по диагонала за 1:0 в 50-ата минута.

Лионел Меси стреля много опасно в 84-та минута, но Херонимо Руи отново успя да спаси.

Пет минути преди края на редовното време влезлият малко преди това на терена Педро изправи зрителите на крака, разписвайки се по феноменален начин със задна ножица.

Хареса ли ти статията? Ако отговорът е „да“ – последвай ни във Viber за още интересни и актуални новини от международния футболен свят!

Лионел Меси имаше нова възможност да вкара в 87-та минута, когато направи за смях трима футболисти на Реал Сосиедад, след което навлезе в наказателното поле на гостите и стреля, но встрани от десния стълб на вратата на Херонимо Руи.

Барселона събра 90 точки и се откъсна на пет пред преследвача Реал Мадрид, който играе с Валенсия малко по-късно тази вечер. Реал Сосиедад е 11-и с 43 точки.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички